Appartement in Dordrecht (Doornenburg) via Papayo

Appartement in Dordrecht (Doornenburg)Per 15-11-2019 Doornburg Dordrecht, appartement. €790,- per maand excl. g/w/l 1 slaapkamer Parkeerplaats Veel lichtinval Aantrekkelijk gestoffeerde twee- kamer appartement, gelegen op de eerste verdieping van het appartementencomplex Doornenburg in de woonwijk Sterrenburg. Het gebouw is door veel groen omgeven en het appartement heeft een ruim zonneterras. Bij de woning is een parkeerplaats welke in…

Je vindt Appartement Appartement in Dordrecht (Doornenburg) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Dordrecht in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Dordrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Dordrecht (Doornenburg) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Dordrecht (Doornenburg)

Prijs – 790.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Dordrecht (Doornenburg)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren