Appartement in Emmen (Holtingerbrink) via Papayo

Appartement in Emmen (Holtingerbrink)Leuke starterswoning met een 5-tal kamers te huur, ideaal voor woningdelers, studenten, personeelshuisvesting etc met veel mogelijkheden op een toplocatie in de woonwijk Bargeres! Fraai gelegen aan een openbare groenstrook ligt deze ruime tussenwoning met stenen berging. De woning heeft veel leefruimte op de begane grond met een tuingerichte woonkamer maar er zijn ook 4…

Je vindt Woonhuis Appartement in Emmen (Holtingerbrink) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Woonhuis ligt in de stad Emmen in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Woonhuis in Emmen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Emmen (Holtingerbrink) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Emmen (Holtingerbrink)

Prijs – 550.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Emmen (Holtingerbrink)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren