Appartement in Groningen (Eendrachtskade Noordzijde) via Papayo

Appartement in Groningen (Eendrachtskade Noordzijde)Modern appartement op toplocatie in Groningen te huur per direct! Welkom op de Eendrachtskade Noordzijde! Hier vind je een prachtig appartement dat gelegen is in de geliefde Schilders- en Zeeheldenwijk. Met zijn bouwjaar uit 1916 ademt dit karakteristieke pand geschiedenis en charme. Het is ooit gebouwd als meelfabriek, ontworpen door niemand minder dan PMA Huurman,…

Je vindt Appartement Appartement in Groningen (Eendrachtskade Noordzijde) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Groningen in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Groningen (Eendrachtskade Noordzijde) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Groningen (Eendrachtskade Noordzijde)

Prijs – 1350.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Groningen (Eendrachtskade Noordzijde)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren