Appartement in Groningen (Nieuwe Blekerstraat) via Papayo

Appartement in Groningen (Nieuwe Blekerstraat)Te huur per 1 februari 2024, Sfeervolle ruime gerenoveerde LUXE HOEK SCHIPPERSWONING volledig gemeubileerd met veel lichtinval en authentieke elementen gelegen in een rustige straat in de gezellige en geliefde Schildersbuurt. Deze karakteristieke woning ligt op loopafstand van het centrum van de stad en nabij uitvalswegen (A7 en A28). De woning heeft 2 ruime slaapkamers,…

Je vindt Woonhuis Appartement in Groningen (Nieuwe Blekerstraat) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Woonhuis ligt in de stad Groningen in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Woonhuis in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Groningen (Nieuwe Blekerstraat) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Groningen (Nieuwe Blekerstraat)

Prijs – 1875.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Groningen (Nieuwe Blekerstraat)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren