Appartement in Groningen (Saturnuslaan) via Papayo

Appartement in Groningen (Saturnuslaan)Te huur per direct, Ruime eengezins – hoekwoning gelegen aan de Saturnuslaan in Groningen met 5 slaapkamers, ruime tuin op het noorden en dakterras op het zuiden. Eigen parkeerplek en parkeergarage. De woning is rustig gelegen, op korte afstand van voorzieningen zoals het overdekte winkelcentrum Paddepoel met alle dagelijkse voorzieningen. Naast het overdekte winkelcentrum Paddepoel…

Je vindt Woonhuis Appartement in Groningen (Saturnuslaan) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Woonhuis ligt in de stad Groningen in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Woonhuis in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Groningen (Saturnuslaan) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Groningen (Saturnuslaan)

Prijs – 1600.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Groningen (Saturnuslaan)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren