Appartement in Haarlem (Lange Raamstraat) via Papayo

Appartement in Haarlem (Lange Raamstraat)Stijlvol gerenoveerd appartement in bruisend Haarlem Adres: Welkom in de Lange Raamstraat, gelegen in het hart van Haarlem (postcode 2011 ZW). Deze trendy straat ademt een charmante sfeer en biedt alle gemakken binnen handbereik. Type woning: Dit volledig gerenoveerde 3-kamerappartement bevindt zich op de begane grond van een tussenwoning en is ideaal voor jonge gezinnen…

Je vindt Woonhuis Appartement in Haarlem (Lange Raamstraat) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Woonhuis ligt in de stad Haarlem in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Woonhuis in Haarlem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Haarlem (Lange Raamstraat) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Haarlem (Lange Raamstraat)

Prijs – 2250.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Haarlem (Lange Raamstraat)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren