Appartement in Heerlen (Maanplein) via Papayo

Appartement in Heerlen (Maanplein)In het centrum van Heerlen mogen wij u dit uitstekend afgewerkte appartement met 2 slaapkamer en parkeerplaats te huur aanbieden in het ‘’Maankwartier’’. Het Bus/ treinstation net als het centrum van Heerlen met al haar voorzieningen en horecagelegenheden zijn op directe loopafstand. Tevens zijn er directe aansluitingen op verbindingswegen naar Maastricht, Aachen of Eindhoven. Indeling…

Je vindt Appartement Appartement in Heerlen (Maanplein) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Heerlen in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Heerlen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Heerlen (Maanplein) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Heerlen (Maanplein)

Prijs – 1190.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Heerlen (Maanplein)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren