Appartement in Holwert (Beyertstrjitte) via Papayo

Appartement in Holwert (Beyertstrjitte)Welkom bij deze prachtige woning aan de Beyertstrjitte in het pittoreske Holwert. Deze hoekwoning is ideaal voor personeelshuisvesting van arbeidsmigranten en expats die op zoek zijn naar een comfortabel verblijf. Het is een hofjeswoning die rustig is gelegen, waardoor je verzekerd bent van privacy en rust. Lokatie en buurt De woning ligt in een rustige…

Je vindt Woonhuis Appartement in Holwert (Beyertstrjitte) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Woonhuis ligt in de stad Holwert in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Woonhuis in Holwert. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Holwert (Beyertstrjitte) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Holwert (Beyertstrjitte)

Prijs – 1925.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Holwert (Beyertstrjitte)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren