Appartement in Hoofddorp (Tussenweg) via Papayo

Appartement in Hoofddorp (Tussenweg)Nieuwe appartementen in het centrum van Hoofddorp, het grote overdekte en open winkel centrum en gezellige barretjes en restaurants liggen echt om u heen. Bioscoop en muziek centrum op 2 minuten lopen. Tevens diverse supermarkten op loop afstand. Prima verbindingen met openbaar vervoer en loop afstand naar het treinstation waar u in 20 minuten op…

Je vindt Appartement Appartement in Hoofddorp (Tussenweg) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Hoofddorp in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Hoofddorp. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Hoofddorp (Tussenweg) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Hoofddorp (Tussenweg)

Prijs – 1600.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Hoofddorp (Tussenweg)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren