Appartement in Kampen (Morrensteeg) via Papayo

Appartement in Kampen (Morrensteeg)Modern appartement met zonnig dakterras in hartje Binnenstad Kampen! Welkom bij dit geweldige appartement aan de Morrensteeg 1 in het bruisende centrum van Kampen. Dit prachtige bovenwoning is ideaal gelegen op loopafstand van het treinstation en diverse gezellige winkels. Met een woonkamer, een slaapkamer, een zonnig dakterras, een volledig uitgeruste keuken met vaatwasser, wasmachine en…

Je vindt Appartement Appartement in Kampen (Morrensteeg) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Kampen in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Kampen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Kampen (Morrensteeg) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Kampen (Morrensteeg)

Prijs – 1100.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Kampen (Morrensteeg)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren