Appartement in Leeuwarden (Epemastate) via Papayo

Appartement in Leeuwarden (Epemastate)Welkom bij deze unieke kans om samen te wonen in een co-housing woonhuis in Camminghaburen, Leeuwarden! Dit geschakelde eengezinswoning biedt maar liefst 4 ruime kamers, ideaal voor 4 vrienden, studenten, werkenden of expats. Dit is de perfecte kans om samen te wonen en tegelijkertijd je eigen ruimte te hebben. Locatie en Uitzicht: Deze vrijstaande geschakelde…

Je vindt Woonhuis Appartement in Leeuwarden (Epemastate) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Woonhuis ligt in de stad Leeuwarden in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Woonhuis in Leeuwarden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Leeuwarden (Epemastate) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Leeuwarden (Epemastate)

Prijs – 525.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Leeuwarden (Epemastate)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren