Appartement in Leeuwarden (Nieuwe Oosterstraat) via Papayo

Appartement in Leeuwarden (Nieuwe Oosterstraat)Per direct in prijs verlaagd!! Huurtoeslag mogelijk! Het perfecte appartement in het bruisende centrum van Leeuwarden! Welkom in de Nieuwe Oosterstraat, een prachtige straat gelegen in de populaire wijk Blokhuisplein. Dit ruime appartement is ideaal voor starters, jongeren en werkende stellen die willen genieten van alles wat de stad te bieden heeft. De ligging is…

Je vindt Appartement Appartement in Leeuwarden (Nieuwe Oosterstraat) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Leeuwarden in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Leeuwarden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Leeuwarden (Nieuwe Oosterstraat) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Leeuwarden (Nieuwe Oosterstraat)

Prijs – 749.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Leeuwarden (Nieuwe Oosterstraat)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren