Appartement in Leeuwarden (Pietersburen) via Papayo

Appartement in Leeuwarden (Pietersburen)Welgelegen Appartement: Betaalbaar en Comfortabel Wonen! Ontdek dit gezellige appartement op de begane grond, gelegen in de populaire wijk Welgelegen van Leeuwarden. Ideaal voor starters, jongeren en stelletjes die op zoek zijn naar een sfeervolle woning met veel privacy. Met één slaapkamer, een handige berging en de mogelijkheid om een parkeerplek te huren, biedt dit…

Je vindt Appartement Appartement in Leeuwarden (Pietersburen) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Leeuwarden in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Leeuwarden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Leeuwarden (Pietersburen) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Leeuwarden (Pietersburen)

Prijs – 879.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Leeuwarden (Pietersburen)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren