Appartement in Leeuwarden (Weerd) via Papayo

Appartement in Leeuwarden (Weerd)TE HUUR: Prachtig Mini-Appartement met Dakterras in het Centrum van Leeuwarden! Wil jij genieten van een knus mini-appartementje in hartje centrum met de mogelijkheid voor huurtoeslag? Dan hebben wij dé perfecte woning voor jou! Dit gezellige appartement met authentieke elementen is gelegen in een monumentaal pand op een geweldige locatie nabij het bruisende centrum van…

Je vindt Appartement Appartement in Leeuwarden (Weerd) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Leeuwarden in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Leeuwarden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Leeuwarden (Weerd) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Leeuwarden (Weerd)

Prijs – 695.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Leeuwarden (Weerd)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren