Appartement in Maastricht (Avenue Ceramique) via Papayo

Appartement in Maastricht (Avenue Ceramique)Dit mooie en royale appartement (150m²) met 2 slaapkamers is volledig gemeubileerd en gelegen aan de geliefde Avenue Ceramique in Maastricht. Het appartement is op de 5de verdieping (met lift) gesitueerd en beschikt over een parkeerplaats in de ondergrondse garage. Indeling: Begane grond Centrale hal, bereikbaar vanuit de binnentuin, met toegang tot het trappenhuis en…

Je vindt Appartement Appartement in Maastricht (Avenue Ceramique) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Maastricht in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Maastricht (Avenue Ceramique) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Maastricht (Avenue Ceramique)

Prijs – 2250.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Maastricht (Avenue Ceramique)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren