Appartement in Maastricht (Brusselsestraat) via Papayo

Appartement in Maastricht (Brusselsestraat)Prachtig ruim volledig gemeubileerd 1 slaapkamer appartement, een aangebouwde en verwarmde glazen wintertuin van 16 m² (serre) met schuifpui naar het gigantische dakterras van 30 m², waar je dus ook heerlijk in de winter van kunt genieten. Het is van alle gemakken voorzien met een eigen sauna en vanuit de slaapkamer uitzicht op een deels…

Je vindt Appartement Appartement in Maastricht (Brusselsestraat) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Maastricht in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Maastricht (Brusselsestraat) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Maastricht (Brusselsestraat)

Prijs – 1200.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Maastricht (Brusselsestraat)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren