Appartement in Maastricht (Heggenstraat) via Papayo

Appartement in Maastricht (Heggenstraat)Fraaie bovenwoning met 2 slaapkamers gelegen in het hartje van centrum Maastricht. Recent gerenoveerd en helemaal instapklaar, zeer luxe en modern afgewerkt en speels ingedeeld met veel lichtinval in alle ruimtes. Prachtige locatie aan een relatief rustige straat met het Amorsplein, het Vrijthof en OLV-plein in de directe nabijheid. Een kleine greep van alle pluspunten…

Je vindt Appartement Appartement in Maastricht (Heggenstraat) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Maastricht in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Maastricht (Heggenstraat) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Maastricht (Heggenstraat)

Prijs – 1950.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Maastricht (Heggenstraat)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren