Appartement in Maastricht (Koningin Emmaplein) via Papayo

Appartement in Maastricht (Koningin Emmaplein)TE HUUR: Prachtige ruime nieuwbouw studio van 42 m² op een Top-locatie met een schitterend uitzicht op de Sint-Lambertuskerk aan het Koningin Emmaplein in het centrum van Maastricht op 2 minuten fietsafstand van het vrijthof, Markt en alle Universiteiten. Deze studio is volledig Aardgasvrij met airconditioning en elektrische verwarmingen, dus een energiezuinige woning!

Je vindt Appartement Appartement in Maastricht (Koningin Emmaplein) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Maastricht in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Maastricht (Koningin Emmaplein) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Maastricht (Koningin Emmaplein)

Prijs – 875.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Maastricht (Koningin Emmaplein)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren