Appartement in Maastricht (Plantijndomein) via Papayo

Appartement in Maastricht (Plantijndomein)LET OP: NIET BESCHIKBAAR VOOR STUDENTEN! Eenvoudige tussenwoning te Randwyck, Maastricht. Op de begane grond bereikt men via de entree met toilet en meterkast, de ruime woonkamer welke aansluit op de nette open keuken v.v. 4 pits gasfornuis, afzuiging, oven en koelkast. Op de eerste verdieping zijn de eenvoudige badkamer met ligbad, toilet en wastafel…

Je vindt Woonhuis Appartement in Maastricht (Plantijndomein) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Woonhuis ligt in de stad Maastricht in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Woonhuis in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Maastricht (Plantijndomein) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Maastricht (Plantijndomein)

Prijs – 1395.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Maastricht (Plantijndomein)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren