Appartement in Munstergeleen (Gelrestraat) via Papayo

Appartement in Munstergeleen (Gelrestraat)Goed onderhouden vrijstaande villa met royale living, 4 slaapkamers, 2 badkamers en zwembad. Dit exclusieve woonhuis is gelegen op een uitstekende locatie aan de rand van Munstergeleen. Souterrain: De kelder is bereikbaar via de hal en is geheel betegeld. Kelderhal (4,40 x 3,30 m). Technische ruimte (6,82 x 4,65/2,57 m) met opstelling van de cv-ketel…

Je vindt Woonhuis Appartement in Munstergeleen (Gelrestraat) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Woonhuis ligt in de stad Munstergeleen in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Woonhuis in Munstergeleen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Munstergeleen (Gelrestraat) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Munstergeleen (Gelrestraat)

Prijs – 2650.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Munstergeleen (Gelrestraat)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren