Appartement in Nieuw-Amsterdam (Wildbaan) via Papayo

Appartement in Nieuw-Amsterdam (Wildbaan)PER DIRECT MEERDERE LEUKE KAMERS TE HUUR!!! **Ruime en Luxe Eengezinswoning in Nieuw-Amsterdam – Ideaal voor Studenten en Werkende Professionals** ***Adres: Wildbaan, 7833 GB NIEUW-AMSTERDAM*** Welkom in deze prachtige geschakelde hofjeswoning, gelegen in de gezellige wijk van Nieuw-Amsterdam. Deze woning biedt diverse nette kamers te huur aan, ideaal voor studenten, alleenstaanden en arbeidsmigranten die op…

Je vindt Woonhuis Appartement in Nieuw-Amsterdam (Wildbaan) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Woonhuis ligt in de stad Nieuw-Amsterdam in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Woonhuis in Nieuw-Amsterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Nieuw-Amsterdam (Wildbaan) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Nieuw-Amsterdam (Wildbaan)

Prijs – 525.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Nieuw-Amsterdam (Wildbaan)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren