Appartement in Nieuwegein (Wattbaan) via Papayo

Appartement in Nieuwegein (Wattbaan)Volledig nieuw en gemeubileerd driekamer appartement van circa 91m². Het appartement bevindt zich op de begane grond en heeft een zonnige tuin op het zuidoosten. Gelegen aan de Wattbaan, in het gebouw Anna Residence, een nieuw appartementengebouw met 12 luxe huurappartementen in de wijk Rijnhuizen. De van oorsprong kantorenwijk is volop in ontwikkeling naar een…

Je vindt Appartement Appartement in Nieuwegein (Wattbaan) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Utrecht in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Nieuwegein (Wattbaan) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Nieuwegein (Wattbaan)

Prijs – 0.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Nieuwegein (Wattbaan)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren