Appartement in Rijswijk (Generaal Eisenhowerplein) via Papayo

Appartement in Rijswijk (Generaal Eisenhowerplein)RIJSWIJK-EISENHOWER RESIDENCE: Lichte 3-kamerwoning, gelegen op de eerste verdieping van het complex. De woning is per 01-08-2024 beschikbaar en wordt kaal verhuurd. ** Reageer dan via de contactknoppen naast deze beschrijving of stuur ons een e-mail ** BELANGRIJKSTE KENMERKEN: • Woning wordt kaal verhuurd • Gemeenschappelijke afgesloten fietsenberging • Foto’s zijn van een vergelijkbare woning…

Je vindt Appartement Appartement in Rijswijk (Generaal Eisenhowerplein) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Den Haag in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Den Haag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Rijswijk (Generaal Eisenhowerplein) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Rijswijk (Generaal Eisenhowerplein)

Prijs – 1183.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Rijswijk (Generaal Eisenhowerplein)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren