Appartement in Roermond (Daalakkerweg) via Papayo

Appartement in Roermond (Daalakkerweg)Ruim, eenvoudig, half vrijstaand woonhuis in de geliefde woonwijk Leeuwen in Roermond. De woning is volledig voorzien van aluminium kozijnen met dubbel glas en rolluiken. De woning is gelegen op loopafstand van een basisschool en het buitengebied. De binnenstad van Roermond is gelegen op fietsafstand en er is een perfecte aansluiting door nabij gelegen snelwegen…

Je vindt Woonhuis Appartement in Roermond (Daalakkerweg) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Woonhuis ligt in de stad Roermond in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Woonhuis in Roermond. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Roermond (Daalakkerweg) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Roermond (Daalakkerweg)

Prijs – 1299.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Roermond (Daalakkerweg)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren