Appartement in Rotterdam (Bierstraat) via Papayo

Appartement in Rotterdam (Bierstraat)Per direct is beschikbaar voor de verhuur dit fantastische penthouse gelegen op Bierstraat op de Stadsdriehoek. Dit penthouse van bijna 184m² ligt op de 23ste en 24ste verdieping van het complex “Harbour Village”. Buiten de woonkamer van ruim 65m² heeft dit appartement een slaapverdieping met 2 ruime en lichte slaapkamers, waarvan de grootste 40m² is…

Je vindt Appartement Appartement in Rotterdam (Bierstraat) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Rotterdam (Bierstraat) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Rotterdam (Bierstraat)

Prijs – 3100.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Rotterdam (Bierstraat)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren