Appartement in Rotterdam (Gelderseplein) via Papayo

Appartement in Rotterdam (Gelderseplein)Prachtige woning met fantastisch uitzicht over de haven per direct beschikbaar! In het hartje van Rotterdam ligt dit driekamerappartement op de tweede verdieping van een net appartementencomplex. Op loopafstand bevindt zich het openbaar vervoer, uitvalswegen en De Meent met alle gezellige terrassen, restaurants en winkels. De woning beschikt over een zeer ruime woonkamer met open…

Je vindt Appartement Appartement in Rotterdam (Gelderseplein) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Rotterdam (Gelderseplein) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Rotterdam (Gelderseplein)

Prijs – 2300.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Rotterdam (Gelderseplein)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren