Appartement in Rotterdam (Mauritsstraat) via Papayo

Appartement in Rotterdam (Mauritsstraat)ROTTERDAM CENTRUM: 2-kamerwoning op de eerste verdieping midden in het centrum van Rotterdam! De woning is beschikbaar per 01-02-2024! BELANGRIJKSTE KENMERKEN: • Woning wordt gestoffeerd verhuurd • Woonoppervlakte van ca. 50m² • Gelegen in het hart van Rotterdam OMGEVING: De woning ligt in de buurt Cool en maakt deel uit van het centrum waarbij kunst,…

Je vindt Appartement Appartement in Rotterdam (Mauritsstraat) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Rotterdam (Mauritsstraat) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Rotterdam (Mauritsstraat)

Prijs – 1250.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Rotterdam (Mauritsstraat)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren