Appartement in Rotterdam (Paulus Potterstraat) via Papayo

Appartement in Rotterdam (Paulus Potterstraat)Per April 2024 komt voor de SHORTSTAY periode van 4.5 maanden een heerlijke en volledig gemeubileerde gezinswoning te huur op de TOP locatie midden in Kralingen. In één van de charmantste straatjes in Kralingen gelegen gezinshuis met fijne tuin. Een woonkamer met open keuken voorzien van alle benodigdheden en apparatuur op de begane grond en…

Je vindt Woonhuis Appartement in Rotterdam (Paulus Potterstraat) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Woonhuis ligt in de stad Rotterdam in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Woonhuis in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Rotterdam (Paulus Potterstraat) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Rotterdam (Paulus Potterstraat)

Prijs – 2650.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Rotterdam (Paulus Potterstraat)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren