Appartement in Rotterdam (Witte De Withstraat) via Papayo

Appartement in Rotterdam (Witte De Withstraat)Wonen in het bruisende hart van Rotterdam? – Gelegen op de populaire Witte de Withstraat – 2 slaapkamers – gemeubileerd De Witte de Withstraat staat bekend als het bruisende hart van Rotterdam. Ben jij op zoek naar stedelijk wonen? Dan is dit appartement jouw volgende droomwoning! Het appartement is gelegen op de 3e etage. Je…

Je vindt Appartement Appartement in Rotterdam (Witte De Withstraat) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Rotterdam (Witte De Withstraat) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Rotterdam (Witte De Withstraat)

Prijs – 1800.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Rotterdam (Witte De Withstraat)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren