Appartement in Schiedam (Lange Nieuwstraat) via Papayo

Appartement in Schiedam (Lange Nieuwstraat)Gelegen aan het oudste stadspark van Nederland, “de Plantage”, in Schiedam ligt het Rijksmonument de Lange Nieuwstraat 59 welke ruimte biedt aan 11 hoogwaardige gerenoveerde en volledig gemeubileerde appartementen. De appartementen hebben een ideale ligging op loopafstand van het centrum van Schiedam waar alle winkels en verschillende restaurants te vinden zijn. Ook is het openbaar…

Je vindt Appartement Appartement in Schiedam (Lange Nieuwstraat) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Schiedam (Lange Nieuwstraat) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Schiedam (Lange Nieuwstraat)

Prijs – 2200.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Schiedam (Lange Nieuwstraat)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren