Appartement in Utrecht (Weltevredenstraat) via Papayo

Appartement in Utrecht (Weltevredenstraat)Nette maisonette nabij uitvalswegen en de binnenstad van Utrecht per 1 mei 2024 beschikbaar. De woning is goed onderhouden en verdeeld over twee verdiepingen. Het wordt gestoffeerd opgeleverd en is van alle gemakken voorzien. De luxe keuken is voorzien van alle wenselijke inbouwapparatuur en de badkamer beschikt over een inloopdouche én een ligbad. De woning…

Je vindt Appartement Appartement in Utrecht (Weltevredenstraat) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Utrecht in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Utrecht (Weltevredenstraat) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Utrecht (Weltevredenstraat)

Prijs – 1650.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Utrecht (Weltevredenstraat)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren