Appartement in Westervoort (‘T Bakhuys) via Papayo

Appartement in Westervoort (‘T Bakhuys)Het perfecte startersappartement met tuin en huurtoeslag in Westervoort!_ Ligging Op zoek naar een fantastisch benedenappartement op een toplocatie in Westervoort? Stop met zoeken en laat je verrassen door deze veelzijdige woning in de geliefde wijk ‘De Ganzenpoel’. Beschrijving Dit knusse appartement uit 1986 is keurig onderhouden en biedt alles wat een starter nodig heeft….

Je vindt Appartement Appartement in Westervoort (‘T Bakhuys) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Westervoort in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Westervoort. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Westervoort (‘T Bakhuys) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Westervoort (‘T Bakhuys)

Prijs – 850.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Westervoort (‘T Bakhuys)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren