Appartement – Lorentzplein, Schiedam via Papayo

Appartement – Lorentzplein, SchiedamRecent gerenoveerd turnkey 3-kamerappartement op het Lorentzplein in Schiedam-Oost te huur. De woonruimte wordt in gedeeltelijk gestoffeerde staat verhuurd en is gelegen op de derde etage. Het centrum van Schiedam als ook het trein- en metrostation Schiedam Centrum bevinden zich op korte loopafstand. Ook het centrum van Rotterdam is ideaal te bereiken binnen 15 minuten…

Je vindt Appartement Appartement – Lorentzplein, Schiedam nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Schiedam in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Schiedam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement – Lorentzplein, Schiedam wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement – Lorentzplein, Schiedam

Prijs – 1450.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement – Lorentzplein, Schiedam

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren