Kamer in Almere (Pieter Van Damstraat) via Papayo

Kamer in Almere (Pieter Van Damstraat)Welkom bij dit geweldige object aan de Pieter Van Damstraat in ALMERE! Dit prachtige appartement is gelegen in de levendige Oostvaardersbuurt en biedt zowel een comfortabele woonruimte als een ideale locatie. Of je nu een student, werkende, alleenstaande of expat bent, dit appartement is perfect voor jou! **Luxe gemeubileerde studio** Deze volledig gestoffeerde en gemeubileerde…

Je vindt Kamer Kamer in Almere (Pieter Van Damstraat) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Kamer ligt in de stad Almere in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Almere. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer in Almere (Pieter Van Damstraat) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Kamer in Almere (Pieter Van Damstraat)

Prijs – 995.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kamer in Almere (Pieter Van Damstraat)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren