Kamer in Amsterdam (Kantershof) via Papayo

Kamer in Amsterdam (Kantershof)Welkom bij deze geweldige kamer in Amsterdam! Dit appartement is gelegen aan de Kantershof in de levendige wijk Bijlmer-Oost (E, G, K). Met een ideale ligging en een gedeelde woonkamer/keuken/wc is dit de perfecte studentenkamer voor jou! De woonkamer bevindt zich op de eerste verdieping en biedt een prachtig uitzicht op het water en het…

Je vindt Kamer Kamer in Amsterdam (Kantershof) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Kamer ligt in de stad Amsterdam in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Amsterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer in Amsterdam (Kantershof) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Kamer in Amsterdam (Kantershof)

Prijs – 500.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kamer in Amsterdam (Kantershof)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren