Kamer in Arnhem (Lange Wal) via Papayo

Kamer in Arnhem (Lange Wal)Nette studentenkamer te huur in Arnhem Presikhaaf – Beschikbaar vanaf 1 maart 2024 Ben jij op zoek naar kamer in een gezellige wijk? Dan is deze kamer perfect voor jou! Onze gezellige studentenkamer biedt alles wat je nodig hebt voor aangenaam verblijf. De kamer is zeer centraal gelegen t.o.v. de HAN in Arnhem en HVL…

Je vindt Kamer Kamer in Arnhem (Lange Wal) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Kamer ligt in de stad Arnhem in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer in Arnhem (Lange Wal) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Kamer in Arnhem (Lange Wal)

Prijs – 510.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kamer in Arnhem (Lange Wal)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren