Kamer in Breda (Rozemarijnstraat) via Papayo

Kamer in Breda (Rozemarijnstraat)Ruime studentenkamer te huur in het centrum van Breda. Deze ruime kamer, uitsluitend beschikbaar voor een student/e, is gelegen aan de Rozemarijnstraat in centrum Breda. In het gebouw bevinden zich meerdere kamers, studio’s en een appartement. Dankzij de centrale ligging zijn alle benodigde voorzieningen nabij, zoals supermarkten en overige winkels. Het bruisende centrum van Breda…

Je vindt Kamer Kamer in Breda (Rozemarijnstraat) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Kamer ligt in de stad Breda in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Breda. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer in Breda (Rozemarijnstraat) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Kamer in Breda (Rozemarijnstraat)

Prijs – 360.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kamer in Breda (Rozemarijnstraat)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren