Kamer in Den Haag (Vledderstraat) via Papayo

Kamer in Den Haag (Vledderstraat)Mooie gestoffeerde en gemeubileerde nette kamer te huur in de levendige wijk Morgenstond! Adres Bij deze bieden wij een fantastische kamer aan op de Vledderstraat, gelegen in de bruisende stad Den Haag. Met zijn gunstige ligging en diverse voorzieningen in de buurt, is dit de ideale woonplek voor jongeren, studenten en werkenden. Kenmerken Deze gezellige…

Je vindt Kamer Kamer in Den Haag (Vledderstraat) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Kamer ligt in de stad Den Haag in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Den Haag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer in Den Haag (Vledderstraat) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Kamer in Den Haag (Vledderstraat)

Prijs – 595.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kamer in Den Haag (Vledderstraat)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren