Kamer in Drachten (Stationsweg) via Papayo

Kamer in Drachten (Stationsweg)Welkom in dit fantastische appartement aan de Stationsweg in Drachten! Dit dubbele bovenhuis is perfect voor studenten, werknemers, vriendengroepen en woningdelers. De wijk Drachten biedt een geweldige leefomgeving met alle voorzieningen binnen handbereik. Geniet van het gemak en comfort van volledig gestoffeerde en gemeubileerde kamers. Het beste van alles is dat de huurprijzen inclusief alle…

Je vindt Kamer Kamer in Drachten (Stationsweg) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Kamer ligt in de stad Drachten in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Drachten. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer in Drachten (Stationsweg) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Kamer in Drachten (Stationsweg)

Prijs – 525.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kamer in Drachten (Stationsweg)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren