Kamer in Haarlem (Zijlweg) via Papayo

Kamer in Haarlem (Zijlweg)Te huur: studentenkamers aan de Zijlweg te Haarlem Het complex is gelegen in Haarlem-Zijlweg-West en heeft een ideale ligging tussen Hogeschool InHolland Haarlem en het Nova College. Binnen enkele minuten bevindt u zich in Haarlem centrum waar u alle gewenste voorzieningen vindt zoals: diverse winkels, supermarkten, restaurants en cafe’s. Tevens bevinden zich bushaltes op loopafstand en bent…

Je vindt Kamer Kamer in Haarlem (Zijlweg) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Kamer ligt in de stad Haarlem in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Haarlem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer in Haarlem (Zijlweg) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Kamer in Haarlem (Zijlweg)

Prijs – 300.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kamer in Haarlem (Zijlweg)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren