Kamer in Heemskerk (Carel van Manderstraat) via Papayo

Kamer in Heemskerk (Carel van Manderstraat)Deze leuke kamer met verduisterende gordijnen, prachtige laminaat vloer en balkon aan de zonnige kant. Tevens bevindt de kamer in het geliefde centrum van Heemskerk met het gezelligste restaurant – Grand Café Van Ruysdael om de hoek.

Je vindt Kamer Kamer in Heemskerk (Carel van Manderstraat) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Kamer ligt in de stad Heemskerk in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Heemskerk. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer in Heemskerk (Carel van Manderstraat) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Kamer in Heemskerk (Carel van Manderstraat)

Prijs – 440.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kamer in Heemskerk (Carel van Manderstraat)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren