Kamer in Meerssen (Volderstraat) via Papayo

Kamer in Meerssen (Volderstraat)Eenvoudige kleine studio (12m²) gelegen aan de Volderstaat nabij de dorpskern van Meerssen. De studio beschikt over een eenvoudig keukenblok met uitsluitend een koelkast. De badkamer is voorzien van douche, wastafel en toilet. In de externe berging staat tegen een kleine vergoeding een wasmachine en droger ter beschikking. In Meerssen zijn vele winkels aanwezig als…

Je vindt Kamer Kamer in Meerssen (Volderstraat) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Kamer ligt in de stad Maastricht in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer in Meerssen (Volderstraat) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Kamer in Meerssen (Volderstraat)

Prijs – 400.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kamer in Meerssen (Volderstraat)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren