Kamer in Utrecht (Johannes Uitenbogaertstraat) via Papayo

Kamer in Utrecht (Johannes Uitenbogaertstraat)Studentenkamer te huur aan de Johannes Uitenbogaertstraat te Utrecht Deze kamer van ca. 11m2 is gelegen op de 2e verdieping aan de voorzijde van het complex waarin zich in totaal 5 kamers bevinden. De omgeving is rustig en je kunt nog gratis parkeren voor de deur. De Universiteit en het centraal station zijn in 25…

Je vindt Kamer Kamer in Utrecht (Johannes Uitenbogaertstraat) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Kamer ligt in de stad Utrecht in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer in Utrecht (Johannes Uitenbogaertstraat) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Kamer in Utrecht (Johannes Uitenbogaertstraat)

Prijs – 350.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kamer in Utrecht (Johannes Uitenbogaertstraat)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren