Kamer in Zeist (1e Dorpsstraat) via Papayo

Kamer in Zeist (1e Dorpsstraat)LET OP! UITSLUITEND PER E-MAIL REAGEREN: *** In het centrum van het Zeist is deze ruime kamer gelegen op de eerste verdieping. De kamer ligt aan de voorzijde van het pand en is voorzien van een eigen wastafel. De badkamer en luxe keuken met inbouwapparatuur worden gedeeld met drie andere kamers. Er is tevens een…

Je vindt Kamer Kamer in Zeist (1e Dorpsstraat) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Kamer ligt in de stad Utrecht in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer in Zeist (1e Dorpsstraat) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Kamer in Zeist (1e Dorpsstraat)

Prijs – 332.53
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Kamer in Zeist (1e Dorpsstraat)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren