Studio in Utrecht (Nicolaasstraat) via Papayo

Studio in Utrecht (Nicolaasstraat)Studio te huur op een toplocatie te Utrecht Deze studio is gelegen in het historisch hart van Utrecht, in een pand aan de Nicolaasstraat waarin zich totaal drie studio’s bevinden. Centraal gesitueerd direct nabij diverse voorzieningen te weten: openbaar vervoer, uitvalswegen, “Het Ledig erf”, winkels en horecavoorzieningen. Het centraal station ligt op een kleine 10 minuten…

Je vindt Appartement Studio in Utrecht (Nicolaasstraat) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Utrecht in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio in Utrecht (Nicolaasstraat) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Studio in Utrecht (Nicolaasstraat)

Prijs – 950.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Studio in Utrecht (Nicolaasstraat)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren