Studio in Utrecht (Wittevrouwensingel) via Papayo

Studio in Utrecht (Wittevrouwensingel)Te huur: Betaalbare en ruime studio op een A-Locatie in Utrecht Deze studio (intern nummer 26) van ca. 34m2 is gelegen op een goede locatie in Utrecht aan de Wittevrouwensingel 76 in een complex waarin zich meerdere studio’s en appartementen bevinden, in totaal 26. De Universiteit is in 15 minuten per fiets of openbaar vervoer…

Je vindt Kamer Studio in Utrecht (Wittevrouwensingel) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Kamer ligt in de stad Utrecht in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio in Utrecht (Wittevrouwensingel) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Studio in Utrecht (Wittevrouwensingel)

Prijs – 1150.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Studio in Utrecht (Wittevrouwensingel)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren