Appartement in Emmen (Hesselterbrink) via Papayo

Appartement in Emmen (Hesselterbrink)Bargeres: een gezellige wijk in Emmen met vele faciliteiten Ben jij op zoek naar een betaalbare kamer in een gezellige wijk in Emmen? Dan is deze tussenwoning aan de Hesselterbrink in Bargeres wellicht iets voor jou! De kleinere kamers starten al vanaf €550.- en de grotere al voor €600.- inclusief Deze luxueuze tussenwoning uit 1977…

Je vindt Woonhuis Appartement in Emmen (Hesselterbrink) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Woonhuis ligt in de stad Emmen in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Woonhuis in Emmen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Emmen (Hesselterbrink) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Emmen (Hesselterbrink)

Prijs – 550.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Emmen (Hesselterbrink)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren