Appartement in Groningen (Helper Kerkstraat) via Papayo

Appartement in Groningen (Helper Kerkstraat)Prachtig appartement te huur per 1 februari 2024 in de populaire wijk Helpman, gelegen aan de Helper Kerkstraat in Groningen. Dit charmante bovenwoning uit 1931 is perfect voor jonge gezinnen, starters en expats die op zoek zijn naar een comfortabele en betaalbare woning. Ligging: De woning is ideaal gelegen in een rustige buurt, met het…

Je vindt Appartement Appartement in Groningen (Helper Kerkstraat) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Groningen in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Groningen (Helper Kerkstraat) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Groningen (Helper Kerkstraat)

Prijs – 1025.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Groningen (Helper Kerkstraat)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren