Appartement in Groningen (Onyxstraat) via Papayo

Appartement in Groningen (Onyxstraat)Fantastische eengezinswoning in het gezellige Vinkhuizen Zuid! Welkom bij dit prachtige woonhuis aan de levendige Onyxstraat in Groningen. Met zijn tussenliggende positie is deze woning perfect geschikt voor jonge gezinnen, starters en expats die op zoek zijn naar een ruime en comfortabele plek om te wonen. Het bouwjaar van 2008 zorgt ervoor dat deze woning…

Je vindt Woonhuis Appartement in Groningen (Onyxstraat) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Woonhuis ligt in de stad Groningen in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Woonhuis in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Groningen (Onyxstraat) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Groningen (Onyxstraat)

Prijs – 1650.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Groningen (Onyxstraat)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren