Appartement in Groningen (Kwinkenplein) via Papayo

Appartement in Groningen (Kwinkenplein)Te huur per DIRECT, Prachtig op een top locatie gelegen gemeubileerd appartement aan het Kwinkenplein in Groningen. Het appartement is gelegen in het bruisende stadscentrum van Groningen om de hoek van de Grote markt en Vismarkt. Onder het complex is een supermarkt gelegen. Net om de hoek van de straat is een busstation met een…

Je vindt Appartement Appartement in Groningen (Kwinkenplein) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Groningen in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Groningen (Kwinkenplein) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Groningen (Kwinkenplein)

Prijs – 1650.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Groningen (Kwinkenplein)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren